Ideje lenne megválnia régi, használt autójától, de nem tudja kihez is forduljon? Ennél mi sem egyszerűbb! Keressen, vagy hívjon minket, mi pedig felvásároljuk gépjárművét, ráadásul azonnali készpénzfizetéssel! Ha korrekt, megbízható autófelvásárlóra van szüksége, mi vagyunk a legjobb választás.

Hozza be autóját hozzánk, de ha nincs rá módja, akkor mi megyünk el Önhöz. Kollégánk felkeresi Önt az előre megbeszélt helyen és időpontban. Felméri autója korát és állapotát, majd ajánlatot tesz Önnek. Amennyiben ez az Ön számára is megfelelő, a helyszínen elkészíti az adásvételi szerződést, amit Önnek csak alá kell írnia, és nem marad más hátra, mint a vételár kifizetése. Akár a helyszínen készpénzben, akár utalással, ahogy Önnek jobban megfelel. Természetesen az autó elszállításáról is mi gondoskodunk.

Látja, milyen egyszerű? Egy megbízható autófelvásárlóval minden sokkal könnyebb. Csak hívnia kell minket, és otthonról, kényelmesen elintézhet mindent. Az adminisztrációval sem kell bajlódnia, mert mi azt is átvállaljuk, hogy ezzel is időt spóroljunk Önnek.

Ha gyorsan, egyszerűen szeretné eladni autóját, akkor keresse a legjobb autófelvásárlót, vagyis minket! Keressen elérhetőségeink bármelyikén, a hét minden napján várjuk hívását! Bennünk nem fog csalódni!