Azon gondolkozik, hogy eladná régi, használt autóját, mert újat szeretne vásárolni, vagy nem kíván többet rákölteni? Bármi legyen is az ok, amiért el akarja adni gépkocsiját, egy megbízható autófelvásárlóra van szüksége. Így nincs más teendője, mint hogy keressen bennünket, mi készséggel segítünk Önnek!

Hozza el hozzánk autóját, de ha erre nincs módja, akkor hívása után kollégánk felkeresi Önt az előre egyeztetett időpontban, és a helyszínen megvizsgálja az eladni kívánt jármű korát, műszaki állapotát, majd pedig egy korrekt árajánlatot tesz Önnek. Amennyiben ez Önnek is megfelel, akkor már el is készíti az adásvételi szerződést, amit csak alá kell írnia, és már el is adta autóját! Az aláírást követően a helyszínen készpénzben kifizeti Önnek a vételárat, vagy igény szerint átutalással is rendezi az üzletkötést. Természetesen az autó elszállításáról is mi gondoskodunk!

Ugye milyen egyszerűen hangzik? És ráadásul tényleg az is! Kényelmes, gyors, és rengeteg időt megspórol Önnek! Nincs szükség arra, hogy vevőket keressen, alkudozzon, papírok után szaladgáljon, mi minden adminisztrációt elintézünk Ön helyett! Az azonnali autófelvásárlással csak nyerhet!

Hívjon minket vagy keressen bármely elérhetőségünkön, a hét minden napján elérhetőek vagyunk! Ha megbízható, korrekt autófelvásárlót keres, mi vagyunk a jó megoldás! Keressen bennünket, nem okozunk csalódást!