Amennyiben szüksége lenne, egy korrekt, megbízható autófelvásárlóra, mert eladná használ autóját, akkor Önnek ránk van szüksége! Keressen minket bármely elérhetőségünkön, és mi készséggel segítünk Önnek!

Ha lehetősége van rá, hozza be autóját hozzánk, és mi átvesszük járművét. De, ha ez nem megoldható, akkor mi megyünk Önhöz. Kollégánk felkeresi Önt az előre egyeztetett időpontban, és felméri autója állapotát, korát. Ezt követően korrekt vételi ajánlatot tesz Önnek. Ha ez mindkét fél számára elfogadható, akkor a helyszínen elkészíti az adásvételi szerződést. Ezek után csak annyi a dolga, hogy aláírja, és munkatársunk máris kifizeti a vételárat akár készpénzben, vagy amennyiben szeretné, utalással is rendezheti azt. Innen már minden a mi gondunk, elintézzük az adminisztrációt Ön helyett, és gondoskodunk az autó elszállításáról is.

Gyors, egyszerű, kényelmes! Miért ne élne ezzel a remek megoldással, ha szeretne megválni használt autójától? Keressen minket elérhetőségeinken a hét bármely napján, mi pedig máris segítünk Önnek!

Velünk csak jól járhat, profi, megbízható autófelvásárlót keres! Hívjon minket, meglátja, megéri! Mi nem okozunk csalódást Önnek!