Ha arra az elhatározásra jutott, hogy megválna régi, használt autójától, és egy jó üzletet szeretne kötni, akkor válasszon minket! Autófelvásárlásban az elsők vagyunk, biztosan jól jár velünk!

Az Ön feladata, hogy elhozza hozzánk autóját. Esetleg erre nincs lehetősége? Ne essen pánikban akkor se. Elérhetőségeink egyikén keressen fel minket, és munkatársunk ki fog menni az Ön által megadott helyszínre, egy előre megbeszélt időpontban.

Az autófelvásárlás menete úgy fog a továbbiakban zajlani, hogy szakemberünk felméri az autója állapotát, értékét, majd tenni fog egy nagyon jó ajánlatot. Ha ezt megfelelőnek találja és elfogadja, akkor, ezt egy adásvételi szerződéssel le is pecsételjük. A fizetést meg tudjuk oldani átutalással és azonnal készpénzben is. Végül kollégánk gondoskodik az autó elszállításáról is. A szállítást tréleresen és vontatva is vállaljuk.

Ne habozzon sokáig, ha egy nagyon korrekt, megbízható autófelvásárlót keres! Keressen minket bátran, mi segítünk! Garantáltan nem fog bennünk csalódni!

Az év bármely napján elérhetőek vagyunk, hétvégén és ünnepnapokon is.

Korrekt, megbízható autófelvásárló, azonnali készpénzes fizetéssel. Hívjon minket bátran!