Autója eladásán gondolkodik, de volt egy balesete és az autója nincs túl jó állapotban, vagy épp totálkáros? Abban sem biztos, hogy bármennyit is ér a gépjárműve?

Hívjon fel minket, és biztos, hogy ajánlatot fogunk tenni az autójáért. Lehet az roncsautó, balesetet szenvedett vagy épp totálkáros is.

Nemrég járt a nagyszülőknél, akik jelezték Önnek, hogy a garázsban porosodik egy régi jármű, amit szeretnének értékesíteni, de nem tudják, hogy mennyit érhet? Segíteni szeretne nekik, de nem tudja kihez forduljon?  Ez esetben is hívjon minket, mi roncsautók mellett, régi autókat is felvásárolunk.

Ha esetleg már nincs forgalomban az eladni kívánt jármű, mi akkor is fel tudjuk vásárolni. Vagy ha épp szeretné kivonni a forgalomból az adott autót, természetesen abban is segítünk.

Roncs, régi autók esetén gondot okoz, hogy személyesen elhozza nekünk a gépjárművet? Nem probléma, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére. Megkeresése után munkatársunk kimegy az adott helyszínre, és felméri a gépjármű állapotát. Fog tenni egy nagyon korrekt ajánlatot, ha ezt elfogadja, akkor meg is kötjük az üzletet. Írunk egy adásvételi szerződést, majd helyben, készpénzben fizetünk. Végül elszállítjuk az autóját.

Ha megbízható, korrekt autófelvásárlót keress, hívjon minket! Bennünk garantáltan nem fog csalódni.