Ha úgy döntött, hogy eladná régi, használt autóját, és korrekt üzletet szeretne kötni, akkor nálunk a legjobb helyen jár! Mi autófelvásárlásban profik vagyunk, velünk csak jól járhat!

Önnek annyi a dolga, hogy hozza be hozzánk autóját személyesen, vagy ha erre nincs módja, akkor hívjon bármelyik elérhetőségünkön, és munkatársunk elmegy a megadott helyszínre az előre megbeszélt időpontban.

Ezt követően szakértő kollégánk felméri az eladni kívánt jármű korát, állapotát, és ennek megfelelő, korrekt árajánlatot tesz. Amennyiben ez is megfelel, akkor elkészíti az adás-vételi szerződést a helyszínen, és Önnek annyi dolga marad, hogy aláírja. A sikeres üzletkötést követően kollégánk kifizeti a vételárat készpénzben vagy átutalással, ahogy Önnek jobban megfelel. Ezt követően már csak az autó elszállítása van hátra, ami természetesen a mi gondunk. Válassza ezt a gyors és egyszerű megoldást!

Ne gondolkodjon sokat, ha megbízható, korrekt autófelvásárlót keres! Hívjon minket bátran, mi mindenben segítünk Önnek! Bennünk garantáltan nem fog csalódni! Hívjon minket még ma, nem fogja megbánni!

Gyors ügyintézés, azonnali készpénzfizetés! Ha autófelvásárlót keres, válassza a legjobbat! Hívjon minket!