Szeretne gyorsan és jó áron túladni régi autóján? Korrekt, megbízható autófelvásárlót keres? Akkor nálunk a legjobb helyen jár! Keressen minket bátran, kollégáink mindenben segítenek Önnek!

Legyen autója régi vagy roncs jármű, mi minden esetben a legjobb árat kínáljuk Önnek érte. Bennünk megbízhat. Természetesen, ha egyéb járművét kívánja értékesíteni – kisteherautó, kisbusz – mi ebben is készséggel segítünk.

Nincs más dolga, mint behozni hozzánk eladni kívánt járművét, és a többit mi intézzük. De, ha erre nincs módja, akkor mi megyünk Önhöz! Szakértő munkatársunk felkeresi Önt a megadott időpontban és helyszínen. Felméri autója állapotát, majd ajánlatot tesz Önnek. Amennyiben ez elfogadható, akkor rögtön elkészíti az adásvételi szerződést, majd kifizeti a vételárat. Amennyiben átutalással szeretné rendezni, mi ebben is partnerek vagyunk. Nálunk az ügyfél az első! Ezt követően pedig elszállítjuk eladott járművét, hogy Önnek erre se legyen gondja.

Ha megválna használt autójától, és gyors, egyszerű megoldást keres, ne habozzon, hívjon minket! Gyorsan és profi módon felvásároljuk járművét, nem fog csalódni bennünk! Keressen bennünket!