Úgy érzi itt az ideje autót váltani? Megválna régi gépjárművétől? Szüksége lenne egy megbízható, korrekt autófelvásárlóra? Akkor válasszon minket, ne keressen tovább. Hívjon, vagy írjon nekünk elérhetőségeink egyikén. Vagy hozza el személyesen hozzánk az eladni kívánt autóját.

Nincs ideje és energiája, hogy telephelyünkre elhozza a gépjárművét? Akkor van egy jó hírünk, mi ebben az esetben is segíteni tudunk.

Munkatársunk kimegy az Ön által megadott helyszínre, majd felméri használt autójának állapotát. Ezt követően tenni fog egy nagyon korrekt ajánlatot. Ezt, ha Ön elfogadja, akkor a megállapodás meg is születik, már csak papírra kell vésni, és készen is vagyunk. Az utolsó lépés már csak az, hogy milyen formában szeretné megkapni az összeget. Utalással és készpénzben is tudunk fizetni. Végül pedig kollegánk elszállítja a szóban forgó járművet.

Nem csak személygépjárműveket vásárolunk fel, hanem kamionokat, kisteherautókat, kibuszokat, motorkerékpárokat is.

Mi van abban az esetben, ha lejárt már az autó forgalmija? Ebben az esetben is nyugodtan forduljon hozzánk, mi akkor is megvesszük Öntől a gépjárművét.

Gyors, megbízható, korrekt autófelvásárlót keres? Akkor megtalálta, hívjon minket! Bennünk nem fog csalódni!