Úgy döntött, hogy itt az ideje eladni régi, használt autóját, mert venne egy újat? Vagy gyorsan készpénzre van szüksége, de nem tudja, kihez forduljon? Nem kell aggódnia, elég, ha hozzánk fordul, mi mindenben segítünk Önnek!

Korrekt, megbízható autófelvásárlót keres? Akkor keressen miket személyesen, vagy hívjon elérhetőségeink valamelyikén, mi pedig felvásároljuk használt járművét!

Hozza be kocsiját hozzánk, de ha nincs rá módja vagy ideje, ne essen kétségbe! Munkatársunk hívása után felkeresi Önt a megbeszélt helyszínen, az Ön által megadott időpontban, hogy felmérje autója korát és műszaki állapotát. Ezt követően árajánlatot tesz, és amennyiben ez Önnek is megfelel, nincs más teendő, mint aláírni az adás-vételi szerződét. Kollégánk pedig helyben kifizeti Önnek a vételárat, vagy ha Önnek kényelmesebb, átutalással is rendezhetjük az anyagiakat. Önnek a jármű elszállításával sem kell foglalkoznia, mert mi ezt is elvégezzük!

Gyorsan, jó áron megválna autójától? Megbízható, autófelvásárlót keres? Akkor hívjon minket, nem fog csalódni bennünk! Gyors, korrekt ügyintézés, azonnali készpénzfizetés! Ne várjon tovább, keressen bennünket, nem bánja meg!