Úgy érzi itt az idő, hogy autót váltson? Meg kellene szabadulnia a régi járművétől? Megbízható, nagy szakértelemmel rendelkező autófelvásárlót keres? Akkor nem kell tovább keresgélnie, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén. Munkatársaink várják hívását.

Autóját személyesen is elhozhatja hozzánk, vagy ha erre nincs lehetősége, akkor mi megyünk ki az Ön által megadott helyszínre.

Hívása után szakemberünk kimegy a helyszínre, és felméri gépjárműve állapotát. Ezután fog tenni egy nagyon korrekt ajánlatot. Az már Önön múlik, hogy elfogadhatónak tartja-e. Ha rábólint a kapott ajánlatra, akkor ezt véglegesítjük egy adásvételi szerződéssel. Ezután banki átutalással, vagy helyben készpénzzel is tudunk fizetni. Végül kollégánk elszállítja az adott járművet.

Személygépjárművek mellett egyébként felvásárolunk motorkerékpárokat, kisbuszokat, teherautókat is.

Az autójának már lejárt a forgalmi engedélye, és már úgy van vele, hogy nem újítaná meg? Így szeretné eladni az autóját? Ebben az esetben is mi vagyunk a jó megoldás, mi így is felvásároljuk gépjárművét.

Nagyon korrekt, megbízható, szakszerű autófelvásárlót keres? Keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, és nem fog csalódni!